Termék kategóriák
orbanszerszam.hu

Husqvarna PW 370 magasnyomású mosó

170 bar, 380 l/h
Egységár (darab):
Bruttó: 224.990 Ft
Nettó: 177.157 Ft
Cikkszám:
970 72 66-01 GEP1
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna magasnyomású mosók

Leírás

A Husqvarna PW 370 egy első osztályú magasnyomású mosó, melyet úgy terveztek, hogy könnyedén tisztítsa az összes kültéri felületet. A különösen magas nyomásnak köszönhetően képes kezelni a legmakacsabban szennyezett felületeket is. Az extra hosszú, rugalmas tömlő extra elérést és könnyű használatot kínál, acéllemezzel megerősítve a magas kopásállóság érdekében. A megbízható, magas teljesítményű indukciós motor és fém szivattyú minimalizálja a megszakításokat és prémium teljesítményt nyújt. Az okos szenzorok és a digitális kijelző tájékoztatnak a hibajelzésekről, a termékinformációkról és a részletes utasításokról. Könnyű és kényelmes mindenféle felület tisztítására – a könnyű öblítéstől a nehezebb feladatokig. Az új 3 az 1-ben többfunkciós lándzsa lehetővé teszi a gyors váltást különböző feladatok között, mivel a fúvóka egyetlen kattintással cserélhető. A terméket praktikus beépített tárolóval tervezték, így minden, amire szüksége van, könnyen elérhető. A PW 370 kompatibilis többféle kiegészítővel, és amikor a munka befejeződött, gyorsan feltekerheti a tömlőt a vezérléssel rendelkező tömlőtárolóval, hatékony tömlőtárolást biztosítva. Emellett nagy mintázatú abroncsokkal van felszerelve, amelyek kiváló tapadást biztosítanak nehezen megközelíthető terepen, és összecsukható alumínium markolattal rendelkezik, amely csökkenti a tárolási helyigényt.
 
Kapacitás
Tartály űrtartalma: 0.7 l
Max. nyomás: 170 bar
Max. üzemi nyomás: 135 bar
Max. önfelszívás: 0.5 m
Max. vízhőmérséklet: 40 °C
Vízátfolyás: 380 l/h

Motor
Elektromos védelmi osztály: IP X5
Aktuális fázis ciklus: 50 Hz
Fázis: 1 ph
Névleges áram: 10 A
Feszültség: 230 - 240 V

Méretek
Tömlő hossza: 10 m
Vezeték hossza: 5 m
Nettó súly: 22,7 kg
Bruttó súly: 25,5 kg
Méretek csomagolással: 42 x 38 x 68 cm

Zaj és rezgés
Garantált zajnyomás, LWA: 89 dB(A)
Rezgés (ah): 2,5 m/s²
 
 
Jellemzők:
  • Támasztó-vezetővel ellátott tömlőtartó a tömlő egyszerű feltekeréséhez és kényelmes tárolásához.
  • Praktikus tároló: mindegyik mellékelt tartozék könnyen tárolható a készüléken, így könnyebben elérhető és hatékonyabb a munka.
  • Indukciós motor: az indukciós motor a kivételes teljesítményt nagy tartóssággal és hosszú élettartammal ötvözi.
  • Erőmentes: ettől az ergonomikusan kialakított funkciótól a ravasz aktiválása tökéletesen illeszkedik az ujjaihoz. Ez kevesebb erőfeszítést és több kényelmet nyújt a kezének, különösen hosszú ideig tartó használat során.
  • Fémszivattyú: a tartósság és a termék hosszú élettartama érdekében a szivattyú fémből készült.
  • Nagy és robusztus kerekek: megbízható mozgás és tapadás egyenetlen talajon a fémtengelyre szerelt nagyméretű, puha tapadású kerekeknek köszönhetően. Ez a termék élettartamát is növeli.
  • Dupla forgórész és gyors csatalakoztatás: maximális hatékonyság és kényelem a szórólándzsa kétirányban elforgó funkcióija és a tömlő, a fúvókák és a tartozékok gyorscsatlakozásai révén.
  • A könnyen hozzáférhető rekeszek hatékony és kompakt tárolást biztosítanak a pisztoly és a lándzsa számára a gépen.
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Termékajánló
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 390.95 Ft
Termékajánló