Termék kategóriák
orbanszerszam.hu
Házhoz szállítás Magyarország területén:
 
A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk a megrendelés során megadott címre, melyeket futárszolgálattal teljesítünk. A kiszállítás ideje utánvétes megrendelés esetén 3 - 5 munkanap a megrendeléstől számítva, banki előreutalás esetén a jóváírást követő 3 - 5 munkanap.
 
Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást.
 
A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.
 
Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a futár jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni!
 
Nagyon fontos!
Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a benzinmotoros gépeket beüzemelve szállítjuk ki, ezért a gyári csomagolás felbontásra kerül, melynek során a tartozékok meglétét is ellenőrizzük!
 
Házhoz szállítás díjtételei futárszolgálattal:
 
0 - 50 000 Ft bruttó vásárlási értékig banki előre utalás esetén 1 000 Ft + Áfa (br. 1 270 Ft)
0 - 50 000 Ft bruttó vásárlási értékig utánvétes fizetés esetén 1 500 Ft + Áfa (br. 1 905 Ft)
50 001 Ft bruttó vásárlás felett előre utalás / utánvétes vásárlás esetén 0 Ft
 
Az előre utaláshoz szükséges adatok:
Orbán Szerszám Kft.
OTP Bank  11738060-29900837
 
Kiszállítás a Magyar Posta Logisztika (MPL) kötelezően előírt szolgáltatásaival:

Csak magánszemélyek (fogyasztók) vehetik igénybe! Az MPL kötelezően feltüntetendő szolgáltatásai "Bruttó súly adatokhoz" és "Csomagolt termék méret adatokhoz" vannak kötve, így csak azoknál a termékeknél kínálja fel a webáruház, ahol ezek az adatok már rögzítve vannak. Folyamatosan zajlik a termékek logisztikai célú súly és méretadatainak rögzítése.

Az MPL-es (postai) kiszállítás választása esetén - külön tételként - bruttó 4 000 Ft postára szállítási díjat számítunk fel (A szolgáltató nem veszi fel a csomagot!)

MPL csomagautomatába, Posta Pontra vagy Postára kézbesítve:
Költsége: bruttó 990 Ft/db postai kiszállítási díj + külön tételként: bruttó 4 000 Ft postára szállítási díj. Összesen: bruttó 4 990 Ft.

Háznál történő kézbesítés esetén 0-10 kg-ig:
Költsége: bruttó 1 990 Ft/db postai kiszállítási díj + külön tételként: bruttó 4 000 Ft postára szállítási díj. Összesen: bruttó 5 990 Ft.

Háznál történő kézbesítés esetén 10-20 kg-ig:
Költsége: bruttó 2 990 Ft/db postai kiszállítási díj + külön tételként: bruttó 4 000 Ft postára szállítási díj. Összesen: bruttó 6 990 Ft.

Háznál történő kézbesítés esetén 20-40 kg-ig:
Költsége: bruttó 5 990 Ft/db postai kiszállítási díj + külön tételként: bruttó 4 000 Ft postára szállítási díj. Összesen: bruttó 9 990 Ft.
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Termékajánló
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 384.7 Ft
Termékajánló